donderdag 8 april 2010

Liefs uit Rugby‏
Lieve allemaal,

Hoe gaat het met jullie? Ik las van de mail van mam dat pasen heel erg gezellig is geweest! Dat is echt super om te horen.
Hier zijn we natuurlijk naar de algemene conferentie geweest, die echt ontzettend goed was! Verder is tweede paasdag gewoon een 'bankholiday', maar er wordt weinig gedaan.
De algemene conferentie was echt heerlijk! We hadden helemaal niemand in de kerk :S dat was wel echt onwijs minder. maar goed, daar komt hopelijk gauw verandering in!
Sister Layton is erg aardig, maar soms erg teruggetrokken, en soms komt ze ineens helemaal los. Ik denk dat we nog erg aan elkaar moeten wennen, maar ook dat komt wel goed hopelijk. Ze is op zich een goede zendelinge, maar ik moet haar wel stimuleren om met mensen te praten. Ook de zoneleiders hebben me daar op gewezen.
Anyway, we werken dus een paar dagen in Rugby en een paar dagen in Daventry. En zondag om en om gaan we naar de kerk in Rugby en de andere week in Daventry, tenzij we een doopdienst hebben natuurlijk, dan zitten we ineens een extra week in 1 van de kerken.
Ik vind het wel moeilijk om de leden van de Rugby wijk en de Daventry gemeente te leren kennen, want het loopt voor mij af en toe behoorlijk door elkaar.
Gister hadden we een volle werkdag met deurenkloppen in Rugby. Het was intensief om te doen en verschrikkelijk vermoeiend. Daarna hebben we te lang bij een dinner appointment blijven hangen. Het zijn echt hele leuke leden waar we bij bleven eten, en ze nemen me behoorlijk ok op, en daar ben ik wel erg blij mee :)
Maar ik ben een harde werker, en 1 van de dingen die ik doe is dat ik gefocussed ben op het werk. Ik ben dankbaar voor sister King en sister McGarvey die de weg voor ons hebben voorbereid (zij waren de eerste zusters na de elders in Rugby), en nu is het tijd om hard te werken en mensen te vinden die dichter tot Christus willen komen en vooruitgang willen maken.

Vandaag gaan we trouwens een district p-day in Birmingham hebben, dus dat gaat leuk worden. Ik kan dan ook een foto van mij en sister Layton maken, en die volgende week sturen.
Ik stuur jullie vandaag een aantal foto's mee van de laatste 2 weken voordat ik werd overgeplaatst.
Zo, dat was dat voor deze week. We werken weer hard. Ik ben blij dat ik ben verhuisd en dat ik een nieuwe collega heb. Ik ben dankbaar voor alles dat goed en vooral beter gaat.

Ik hou van jullie!
Heel veel liefs,Tosca

Geen opmerkingen:

Een reactie posten