donderdag 29 oktober 2009

6 okt

Lieve allemaal,

Volgende week is dus transfers en mijn collega zal definitief overgeplaatst worden (om redenen waarover ik naar huis heb geschreven). Dat betekent dus dat ik volgende week een hele korte p-day heb omdat we naar Birmingham moeten, en deze zal op woensdag zijn.
Hier gaat alles goed. We hebben een hele zware week gehad afgelopen week, met erg veel moeite om achter iedereen aan te rennen.Sukminder mocht niet naar de kerk gaan van zijn baas en vond dat onwijs moeilijk! Hij moest zelfs bijna huilen. Verder mag hij toch aanstaande zaterdag gedoopt worden :D Samen met Anthony, het pleegkind van de wijkzendingsleider, die nu eindelijk zijn geschreven toestemming van maatschappelijk werk heeft!Whoohoo! Dus komende zaterdag hebben we zeer waarschijnlijk weer een doopdienst. :)
Elisabeth is deze week alleen maar bezig geweest met de immigratiedienst en is daardoor zo opgeslokt geweest dat ze onze afspraken vergeten was, dat ze in het ziekenhuis belandde waar ze 2 nachtjes moest blijven, omdat haar astma wel heel erg is geworden. En daarna wilde ze naar de kerk komen, maar verdween ze ineens naar Peterborough! We probeerden haar daar naar de algemene conferentie te krijgen, maar het was onmogelijk om haar te pakken te krijgen. Als het allemaal goed gaat hebben we morgen een afspraak met haar.Als ze weer naar de kerk is geweest kunnen we haar pas opnieuw uitnodigen om gedoopt te worden, maar dat zal dan waarschijnlijk pas op 30 oktober zijn, aangezien we dan weer een nieuwe doopdienst zullen hebben. Het is de bedoeling dat om de week we een doopdienst hebben, niet elke week.
Verder onderwijzen we nog steeds Arash, maar het is vrij moeilijk om hem te onderwijzen aangezien hij van 8 tot 8 werkt! We onderwijzen hem 2 keer per week en hij heeft heel veel vragen, maar houdt zich niet aan zijn commitment om te lezen en te bidden, maar komt wel naar de kerk, en zolang hij naar de kerk komt, moeten we hem blijven onderwijzen, ook omdat hij ja tegen doop had gezegt! We zullen zien, maar hij is op dit moment niet erg sterk als onderzoeker.
Verder hebben we in Sukminders restaurant, waar hij dus werkt, een man ontmoet uit India die Christen is! Hoera! Hij wilde meer weten over de kerk en gister hebben we hem onderwezen. Hij is echt heel goed, en ik hoop echt oprecht dat hij verder onderwezen wil worden en zondag naar de kerk komt.
Scott komt volgende week dinsdag terug van zijn vakantie en als hij nog steeds geinteresseerd is en naar de kerk komt, wordt hij op 30 oktober gedoopt (aangezien het plan de 31ste is, maar hier wordt halloween best groot gevierd).
Nou ja, dat waren zo ongeveer de laatste updates denk ik...
Owjah, leuk grapje: Jonah went to Wales (whales, hahahaha).
Lekker flauw.
Hier is trouwens een universiteit die De Montfort university is, en ik vroeg me af... De Montfort... klinkt wel heel erg Nederlands. Klopt dat?
Pap, kunt u voor mij een toespraak vinden en mailen of printen en sturen: The greatest generation of missionaries - M. Russell Ballard, algemene conferentie oktober 2002.Alvast heel erg bedankt! Had u het Satan verhaal over Preston al gevonden? Ik weet dat jullie een boek hadden gekocht (mam waarschrijnlijk) overhet begin van de kerk in engeland of over de Prestontempel geschiedenis en dat het daar instond ofzo...
Heel veel liefs,Tosca

Geen opmerkingen:

Een reactie posten